HINNASTO

Järjestämiseen kuluvaan kokonaisaikaan vaikuttavat kodin tavaramäärä sekä se, miten nopeasti pystyt tekemään päätöksiä tavaroiden suhteen. Päätöksenteko helpottuu ja nopeutuu järjestämisen edetessä.

Varausehdot: Palveluiden tilaus on sitova. Peruutus on maksuton peruuttaessasi palvelun 24 tuntia ennen sovittua tapaamista puhelimella tai sähköpostilla. Ilman peruutusta veloitetaan sovittu palvelu.

Matkakulut sisältyvät hintaan 20 km säteellä Sastamalan keskustasta. Yli 20 km ylittävältä osalta veloitetaan matkakorvaus 0,46 euroa/kilometri.

Erikseen sovittuna autan sinua myös kuljettamaan poistamasi tavarat pois.

Järjestelypalveluni ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Kohti olennaista

Tutustutaan puhelimessa, kodissasi tai valitsemassasi paikassa, käydään läpi toiveitasi, muotoillaan tavoitteet sekä suunnitellaan ja aikataulutetaan järjestämisprojektisi.

57 euroa/1 h (sis alv 24%)

Tutustumiskäynti sisältyy hintaan, mikäli tilaat vähintään 3 tuntia järjestämistä.

Tilanvaltaus

Lähtölaukaus järjestämiseen, jonka aikana ehdimme käydä läpi esimerkiksi eteisen, wc:n, kodinhoitohuoneen tai vaatekaapin.

157 euroa/3 h (sis alv 24%)

Tila haltuun

Todellinen järjestämisen maraton, jonka aikana ehdimme järjestää yhden isomman (esimerkiksi keittiön tai varastokopin) tai pari pienempää kokonaisuutta (esimerkiksi useamman vaatekaapin).

304 euroa/6 h (sis alv 24%)

Tilaa olennaiselle

Loistava paketti isompaan järjestämisprojektiin. Tapaamiskertojen välillä ehdit halutessasi järjestää myös itsenäisesti ja saat minulta siihen tukea.

430 euroa/3 x 3 h (sis alv 24%)