KURSSIT

JÄRJESTETÄÄN KOTIA

Pe 7.1 klo 18-19.30 ja la 8.1 klo 15-16.30

Onko kotiisi kertynyt salakavalasti liikaa tavaraa ja muodostunut kaaos? Pursuavatko kaapit ja ahdistavatko tasoille ja lattioille kerääntyvät tavarapinot? Oletko hankkinut tavaran hukassa olleen tilalle vain löytääksesi alkuperäisen tavaran myöhemmin? Tämä kurssi on sinua varten! Tällä kurssilla mietitään tavaraähkyyn johtaneita syitä ja etsitään ulospääsyä tavarakaaoksesta tavoitteena selkeämpi ja sujuvampi arki. Kurssilla käydään läpi keinoja selättää tavaravuoret ja -pinot. Osallistujamäärä 5-10 hlöä.

Paikka: Kaukolan kylätalo

Hinta: 45 euroa/hlö (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot olena@tilaaolennaiselle.fi

VAATEKAAPIN VALTIATAR

La 22.1 klo 15-17

Mitä jos sinusta tulisi vaatekaappisi valtiatar? Mitä jos vaatekaapissasi olisi vain niitä vaatteita, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja olosi mukavaksi? Aamulla olisi helppo löytää päälle pantavaa, koska vaatekaapissa odottaisi vain itsellesi sopivia vaatteita, joista todella pidät? Kuulostaako utopistiselta?

Vaatekaapin valtiattareksi pääseminen on täysin mahdollista. Vaatteet ovat yleensä sellainen tavarakategoria, jonka järjestäminen on hyvin kiitollista. Se helpottaa arkeasi ja toden totta luo hyvää mieltä, kun kaapista löytyvät itselle sopivan kokoiset vaatteet, jotka miellyttävät myös värinsä, mallinsa ja materiaalinsa puolesta. 

Tule mukaan ottamaan vaatekaappi haltuusi ja sukeltamaan vaatekaapin syövereihin etsien ratkaisuja sen haasteisiin. Osallistujamäärä 5-10 hlöä.

Paikka: Kaukolan kylätalo

Hinta: 29 euroa/hlö (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot olena@tilaaolennaiselle.fi

TILAA OLENNAISELLE -VALMENNUSRYHMÄ

Keskiviikkoisin 12.1, 26.1, 9.2, 23.2, 9.3 ja 23.3 klo 18-19

Kaipaatko tukea isomman kaaoksen selättämiseen tai tuntuuko kodinjärjestämisen aloittaminen ylivoimaisen vaikealta? Miltä kuulostaisi ohjattu järjestämisprosessi yhdessä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa? Tilaa olennaiselle -valmennusryhmässä edetään omaa tahtia kohti omaa kodinjärjestämistavoitetta. Tapaamiskerroilla on luento sekä mahdollisuus keskustella. Pohdimme kodinjärjestämiseen liittyviä teemoja eri näkökulmista ja pyrimme löytämään keinoja niin alkuun pääsemiseen, luopumisen tuskaan kuin vähentämään kotiin pyrkivää tavaravyöryä. Valmennuksen aikana harjaannutaan luopumaan ylimääräisistä tavaroista ja löytämään arkea helpottavia paikkoja tavaroille. Pysähdymme myös sentimentaalisten tavaroiden äärelle ja toiseksi viimeisellä kerralla sukelletaan kurssilaisten toiveteemaan tai -teemoihin eli jonkun tietyn tavarakategorian äärelle. Valmennusryhmää varten luodaan myös oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi käydä keskustelua ja saada tukea koko valmennuksen ajan. Osallistujamäärä 5-10 hlöä.

Paikka: Kaukolan kylätalo ja verkko

Hinta: 109 euroa/hlö (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot olena@tilaaolennaiselle.fi