Olena

Ammattijärjestäjä Olena Sandholm auttaa tekemään tilaa olennaiselle

Työssäni koulutettuna ammattijärjestäjänä autan ihan tavallisia ihmisiä tavarahaasteiden keskellä. Ammattijärjestäjä on vähän niin kuin personal trainer, joka auttaa kohti tavaroiden hallintaa. Olen itse kamppaillut vuosia tavarakaaoksen kanssa, joten tiedän omasta kokemuksestani, miten paljon elämä helpottuu, kun tavarakaaos saadaan selätettyä. Olisin itse hyötynyt todella paljon ammattijärjestäjän palveluista, mutta en vielä oman tavaraurakkani kanssa puurtaessani ollut kuullut moisesta ammatista. Oman tavaranraivausurakkani seurauksena minulla heräsi halu auttaa myös muita tavaroiden kanssa painiskelevia. Homma sujuu nopeammin ja tehokkaammin koulutetun ammattihenkilön kanssa, kun ei tarvitse oppia kaikkea kantapään kautta. 

Olen innostava, kannustava ja luotettava ammattilainen ja minulla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Työssäni noudatan Suomen Ammattijärjestäjät ry:n eettistä ohjeistusta. Tiedän omasta kokemuksesta, millaiselta kotona näyttää, kun siellä on tavarakaaos, joten voit kutsua minut auttamaan sinua tekemään kodissasi tilaa olennaiselle ilman häpeän tunnetta.

Ammattijärjestäjien eettinen ohjeistus

Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen

Se, jos mikä synnyttää kotihykeröt, että kotona on tilaa juuri niille itselle rakkaimmille ja mieluisimmille tavaroille, niin että niistä pääsee nauttimaan joka päivä. Tule mukaan matkalle kohti kotihykeröitä!