Leffasuositus: Claire Darlingin viimeiset hullutukset

Elokuvassa Claire Darlingin viimeiset hullutukset varakas vanha rouva Claire Darling herää uuteen aamuun tietäen elävänsä elämänsä viimeistä päivää. Hän päättää myydä ison talonsa kaikki tavarat pihakirppiksellä, mikä houkuttelee paikalle paljon väkeä. Paikalle saapuu myös Clairen vuosia poissa ollut tytär Marie. Elokuvassa menneisyyden muistot lomittuvat saumattomasti nykyhetkeen. Tarina kuljettaa katsojan pohtimaan myös omaa tavarasuhdettaan. Se saa miettimään, ovatko tavarat vain tavaroita, määrittävätkö tavarat sitä, mitä olemme ja säilyvätkö muistomme ilman tavaroita.

Huomaan pysähtyväni pohtimaan, millaisia tunteita minussa herättää se, että Claire laittaa myyntiin kaikki tavaransa? Mitä tunteita herättää Clairen tyttären suhtautuminen asiaan ja tyttären ystävän yritys pelastaa tärkeimpiä tavaroita.

Millaisia tunteita ja ajatuksia elokuva sinussa herättää?

Elokuva löytyy 26.12 asti Areenasta https://areena.yle.fi/1-50094141

Elokuvan virallisen trailerin löydät https://www.youtube.com/watch?v=C0ddMWgt7q8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s